Farmak Pharmaceuticals завершила придбання британської групи фармкомпаній

Farmak Pharmaceuticals завершила придбання британської групи фармкомпаній

Дочірня компанія «Фармак Інтернешнл» завершила придбання британської A&S Group – групи фармацевтичних компаній, які виробляють генеричні препарати

Українська фармкомпанія "Фармак" повідомила про завершення придбання компанією Farmak Pharmaceuticals UK британської A&S Group - групи фармацевтичних компаній, які виробляють генеричні препарати.

"Фармак" назвала цю угоду важливим кроком у стратегії глобальної експансії.

A&S Group має ліцензії WDA, MIA і MS і вона спеціалізується на постачанні та ліцензуванні генеричних лікарських засобів для ринку Великобританії.

Компанії має численні дозволи на продаж продукції на британському ринку та кілька нових заявок, що знаходяться на розгляді регуляторних органів Великобританії.

Після придбання Farmak Pharmaceuticals UK Ltd збереже команду групи «для посилення можливості розвитку бізнесу у Великій Британії через налагоджену мережу міжнародних партнерів».

«Фармак» займається дослідженням та розробкою, виробництвом, глобальними продажами та маркетингом генеричних лікарських засобів. Компанія має виробничі та R&D потужності в Україні та Іспанії. У «Фармаку» 10 комерційних офісів у різних регіонах світу, включаючи Україну, Польщу, Чехію, Словаччину, Центральну Азію, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Близький Схід та Західну Європу.

Читайте також