ФДМУ виставив на приватизацію харківський Укрдіпроважмаш за 1,5 млн грн

ФДМУ виставив на приватизацію харківський Укрдіпроважмаш за 1,5 млн грн

Фонд держмайна виставив на приватизацію вже другий об'єкт у Харкові – Український державний інститут із проектування заводів важкого машинобудування

Другим лотом з Харкова, який Фонд державного майна виставив на продаж, став "Український державний інститут з проектування заводів важкого машинобудування" (Укрдіпроважмаш)

Аукціон запланований на 27 серпня у системі "Прозорро.Продажі", а стартова ціна лоту становить понад 1,5 млн грн. (без ПДВ)

Укрдіпроважмаш – єдина в Україні установа, яка займається створенням проектно-кошторисної документації на реконструкцію, будівництво та технічне переоснащення підприємств транспортного машинобудування, а також важкого машинобудування.

Інститут "Укрдіпроважмаш", який розпочав свою роботу ще 1928 року, був провідною організацією з проектування заводів важкого, енергетичного та транспортного машинобудування.

На сьогоднішній день підприємство, що спеціалізується на діяльності у сфері архітектури, має лише двох штатних працівників, тоді як у 2021 році там працювала 21 особа.

Звертайтесь до нас, ми проконсультуємо, надамо додаткову інформацію та супроводжуємо придбання цього лоту!
+380 67 713 65 71
[email protected]

Читайте також