ГК Sunolta інвестувала у зерновий термінал в Одеському морпорті

ГК Sunolta інвестувала у зерновий термінал в Одеському морпорті

Група придбала портові об'єкти та обладнання компанії GNT Group, які перебували у заставі українських банків за борговими зобов'язаннями

У прес-релізі ГК Sunolta повідомляється про інвестування групи у придбання технологічних потужностей з перевалки зернових культур на експорт у терміналі, розташованому на території Одеського морського торговельного порту.

Зазначається, що придбана Sunolta частина логістичних портових об'єктів та обладнання належала компанії GNT Group (зерновий термінал «Олімпекс Купе Інтернейшнл») та перебувала у заставі українських банків за борговими зобов'язаннями.

Угода є частиною стратегії Sunolta щодо розширення логістичних потужностей. Нові активи дозволять Sunolta при експорті зернових культур отримувати стивідорні послуги за рахунок власних потужностей, тим самим зменшивши вплив зовнішніх факторів кон'юнктури на ринку.

Крім того, група готова й надалі інвестувати у розширення логістичних потужностей в Одеському порту, зокрема шляхом викупу іншого майна ТОВ «Олімпекс Купе Інтернейшнл», яке перебуває у заставі у кредиторів.

Читайте також