Готель Україна продали за 2,5 млрд грн компанії Максима Кріппи

Готель Україна продали за 2,5 млрд грн компанії Максима Кріппи

В аукціоні з приватизації держпідприємства «Готель «Україна» зі стартовою ціною 1,05 млрд грн перемогло ТОВ «Ола Файн» зі ставкою 2,5 млрд грн

За даними «Прозорро.Продажі», 18 вересня на онлайн-торгах із приватизації «Готель «Україна» перемогло ТОВ «Ола Файн» Максима Кріппа зі ставкою в 2,5 млрд грн.

ТОВ «Ола Файн» займається наданням в оренду та експлуатацію власного або орендованого нерухомого майна. Виторг підприємства за 2023 рік склав 334 тис. грн. Бенефіціаром компанії є Максим Кріппа.

"Україна" - не перший готель Криппи. 2020 року він купив готель «Дніпро» на вул. Хрещатик у Києві у Фонду держмайна України, у 2023 році – заміський комплекс з віллою, кількома гостьовими будиночками, спа-центром, рестораном та готелем на території Конча-Заспи.

Готель складається з шести конференц-залів, кімнат для переговорів та фонду у 363 номери. Для гостей пропонують зали, де можна розмістити від 10 до 250 осіб. Є укриття, в якому розташовано окрему аудиторію для заходів на 50 осіб. А також паркінг на 80 автомобілів розповідав Коваль.

Читайте також