Horizon Capital залучив половину коштів для свого нового фонду обсягом $250 млн

Horizon Capital залучив половину коштів для свого нового фонду обсягом $250 млн

Американський інвестиційний фонд з фокусом на східноєвропейські країни залучив $125 млн на першому етапі формування нового фонду HCGF IV

Horizon Capital оголосив про формування нового фонду Horizon Capital Growth Fund IV, LP (HCGF IV) до якого було залучено $125 млн на першому етапі. Зазначається, що фонд підтримуватиме підприємців-візіонерів, які очолюють технологічні та експортно-орієнтовані компанії, що швидко ростуть.

Запуск фонду HCGF IV показав рекордно високий результат першого етапу, зібравши 50% своєї мети у $250 млн, і найвищий результат першого етапу в історії Horizon Capital.

У першому етапі збору коштів для нового фонду брали участь ЄБРР, МФК, Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft дочірня компанія KfW Group, Голландський банк розвитку, Швейцарський інвестиційний фонд для ринків, що розвиваються («SIFEM»), Western NIS Enterprise Fund і Zero Gap Fund (сформований співпраці між The Rockefeller Foundation та John D. and Catherine T (MacArthur Foundation).

Horizon Capital – провідна інвестиційна компанія в Центрально-Східній Європі з активами під управлінням більш ніж на $1,2 млрд.

Читайте також