Біосфера інвестує $20 млн у виробництво чаю, а Інтерпайп реалізує три проєкти

Біосфера інвестує $20 млн у виробництво чаю, а Інтерпайп реалізує три проєкти

Про це повідомила міністр економіки Юлія Свириденко під час відвідин промислових підприємств Дніпропетровщини

Як наголошується в прес-релізі Міністерства економіки, компанія "Біосфера" скористалася державною кредитною програмою "5-7-9" і в січні 2024 року запускає новий цех із виробництва чаю, у цей проєкт інвестовано близько $20 млн.

Юлія Свириденко завітала до промислових підприємств Дніпропетровщини для ознайомлення з виробництвом, інвестиційними планами та перевірки ефективності державних програм стимулювання економіки. Зокрема, вона відвідала дніпровські підприємства "Біосфера" та "Інтерпайп НТЗ", нікопольські "Ніко Тьюб" та "Сентравіс", а також "ArcelorMittal Кривий Ріг" (АМКР).

У компанії "Інтерпайп" повідомили, що наразі реалізує три інвестиційні проекти. Найбільший із них близько $40 млн – це будівництво нової ділянки термообробки труб. Ще два проекти впроваджуються у залізничному дивізіоні на заводі "Інтерпайп НТЗ" у Дніпрі.

Нікопольська компанія "Сентравіс" на перше півріччя 2024 року запланувала модернізацію трубопресової лінії, що дозволить скоротити відходи металу у процесі виробництва. Обсяг інвестицій у цей проект – близько $3,5 млн.

Читайте також