Nestlé вкладе $40 млн у виробництво вермішелі у Волинській області

Nestlé вкладе $40 млн у виробництво вермішелі у Волинській області

Швейцарська компанія планує відкрити новий виробничий майданчик у Смолигові

У компанії Nestlé зазначили, що разом із фабрикою у Торчині виробнича мережа на Волині стане європейським регіональним хабом компанії для категорії кулінарних продуктів.

Згідно з повідомленням швейцарської компанії, у хабі буде працевлаштовано 1500 осіб на виробництві, яке забезпечуватиме постачання продукції на ринок України та інші європейські ринки.

Алессандро Дзанеллі, гендиректор Nestlé в Україні та Південно-Східній Європі, заявив, що цей крок є важливим для Nestlé і зроблений у дуже складний для країни час. За його словами, компанія прагне створити хаб із виробництва продуктів харчування та кулінарних продуктів, забезпечуючи додаткові робочі місця та задовольняючи потреби українців та громадян інших європейських країн у високоякісних продуктах.

З першого дня війни Nestlé надає гуманітарну допомогу необхідними продуктами харчування та напоями для українців та їхніх домашніх улюбленців. З початку повномасштабного вторгнення компанія передала на допомогу понад 4000 тонн продукції на суму понад 480 млн. грн. для підтримки українців як усередині країни, так і в сусідніх державах, де є українські біженці.

Читайте також