Нова пошта готується розмістити облігації серії С

Нова пошта готується розмістити облігації серії С

Це буде третій випуск облігацій в історії найбільшої української приватної поштової служби

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку повідомила, що зареєструвала закритий випуск іменних процентних звичайних незабезпечених корпоративних облігацій "Нової пошти" серії "С" 24 січня.

Інформація про параметри випуску відсутня.

Раніше у 2020 році "Нова пошта" здійснила випуск облігацій серії "B" на 700 млн грн. з погашенням 28 лютого 2023 року, купонною ставкою 16% річних та періодичністю виплат чотири рази на рік. Наголошувалося, що 40% залучених коштів буде направлено на будівництво логістичних центрів, а 60% – на їхню автоматизацію.

Дебютний випуск облігацій "Нова Пошта" розмістила у лютому-квітні 2019 року на суму 300 млн. грн. під 22% річних із терміном обігу до 22 серпня 2020 року.

"Нова Пошта" – з 2001 року є найбільшим учасником українського логістичного ринку: мережа налічує близько 10 тис. відділень та 13 тис. поштоматів по всій Україні.

До складу групи також входить "Нова пошта Глобал", яка розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не лише в Україні, а й за кордоном.

Читайте також