Одеський розробник ПЗ Digis купує аутсорсера Scalamandra

Одеський розробник ПЗ Digis купує аутсорсера Scalamandra

Одеська IT-компанія Digis об'єднується з аутсорсером Scalamandra під Digis Group у рамках угоди на $0,5-1 млн

Прес-служба одеської IT-компанії Digis повідомила про об'єднання компанії із аутсорсером Scalamandra під Digis Group. За оцінками засновника Digis Ніка Нагаткіна йдеться про суму угоди на $0,5-1 млн.

У повідомленні сказано, що команда Digis почала створювати мережу нішевих агенцій, що спеціалізуються на конкретних технологіях та галузях послуг для зміцнення пропозиції компанії.

Рішення про створення стратегічного партнерства зі Scalamandra було продиктовано особистими інвестиціями засновника компанії Ніка Нагаткіна у 2023 році. Ідея партнерства полягає у наданні послуг функціонального програмування наявним та потенційним клієнтам, а також у допомозі цим компаніям переходити на інші мови програмування, коли це необхідно.

За умовами угоди, команда Scalamandra приєднується до Digis.

Міжнародна компанія з розробки програмного забезпечення Digis була заснована у 2015 році Ніком Нагаткіним. Компанія має офіси на Кіпрі, в Одесі та Бухаресті. Серед клієнтів Digis – PwC, BlaBlaCar, HubSpot, Huma та інші.

Scalamandra з командою з 15 осіб заснована у 2020 році. Вона спеціалізується на функціональному програмуванні аутстафе рідкісних інженерів, які володіють мовою програмування Scala.

Читайте також