Prometheus та ЄБРР запустили програму навчання українських підприємців з 60 000 грантових місць

Prometheus та ЄБРР запустили програму навчання українських підприємців з 60 000 грантових місць

Освітня платформа Prometheus та Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) відкривають програму "Буткемп економічного відновлення" з 60 тис. грантових місць для навчання українських ...

Грантова програма передбачена для українських підприємців на освітній платформі Prometheus від Європейського банку реконструкції та розвитку за фінансування Швейцарії.

У ситуації безпекової та економічної нестабільності, надається 60 000 грантових місць для опанування програм Harvard University, University of Virginia, Rice University та спеціального курсу Prometheus, серед авторів — топові експерти з компанії Нова пошта, освітньої платформи Preply, юридичної компанії Axon Partners, агенції Manageable та Webpromo Group.

Програма призначена допомогти українським підприємцям:

  • адаптувати бізнес до різких змін в економічній ситуації в Україні;
  • отримати практичні навички, необхідні для старту, відновлення або масштабування бізнесу;
  • отримати актуальні в умовах воєнного часу знання для започаткування та розвитку власної справи.

У програмі чотири курси:

  • "Як розпочати власну справу за часів невизначеності: покроковий гайд від топпідприємців України";
  • "CS50: Основи програмування для бізнес-професіоналів" Гарвардського університету;
  • "Зростайте до величі: розумне зростання для приватного бізнесу" Дарденської бізнес-школи Університету Вірджинії;
  • "Фінанси для нефінансистів" Університету Райса.

"Ще не бачив, щоб провідні американські університети відкривали безкоштовний доступ до навчання на своїх бізнес-курсах, та ще й іншою мовою. Це унікальний шанс, яким треба користуватися тут і зараз", - написав Іван Примаченко.

Реєстрацію на програму "Буткемп економічного відновлення" відкрито відсьогодні за посиланням: https://prometheus.org.ua/prometheus-plus/bootcamp

Буткемп економічного відновлення створено за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку та фінансування Швейцарії в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР (донори Фонду: Італія, Ірландія, Корея, Люксембург, Норвегія, США, Швейцарія, Швеція, Японія та ТайваньБізнес – Фонд Технічного Співробітництва ЄБРР)

Читайте також