Стартував відбір заявок стартапів на Mobile World Congress (MWC) 2023

Стартував відбір заявок стартапів на Mobile World Congress (MWC) 2023

Стартував відбір заявок на участь у найвпливовішій в світі міжнародну конференцію в мобільній індустрії – Mobile World Congress (MWC) 2023.

Стартував відбір заявок на участь у найвпливовішій в світі міжнародну конференцію в мобільній індустрії – Mobile World Congress (MWC) 2023.

Організаторами поїздки виступає Український фонд стартапів (USF) та Ukrainian Bridge за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства економіки України.

Тож, з 27 лютого по 2 березня 2023 року українська стартап-делегація вперше відвідає всесвітній мобільний конгрес у Барселоні (Іспанія) та, зокрема, візьме участь у 4YFN – масштабній стартап-події від MWC на Fira Barcelona Gran Via.

Щороку Mobile World Congress відвідують близько 60 000 учасників зі 168 країн світу. Це унікальна можливість презентувати технологічні потужності України та інноваційні стартап-проєкти на міжнародній арені, налагодити контакти з однодумцями, потенційними клієнтами та інвесторами. MWC є майданчиком, до якого прикута увага інвесторів з усього світу. Тож, участь України в такому заході приятиме посиленню співпраці між українською та іспанською екосистемами, які демонструють неймовірне зростання.

До участі у відборі на участь в 4YFN в рамках Mobile World Congress (MWC) 2023 запрошуються стартапи, що відповідають наступним критеріям:

  • знаходяться на стадії Pre-Seed, Seed або Series A;
  • мають функціональний прототип для демонстрації;
  • мають англомовного засновника (або англомовного представника).

За результатами експертного відбору та фінального пітчингу (24 січня 2023) вісім (8) кращих команд українських стартапів представлять свої проєкти на 4YFN під час Mobile World Congress 2023 в Барселоні вже вкінці лютого.

Організатори української делегації реалізують участь у конференції 4YFN та надають персональний стартап под, формують програму зустрічей з представниками іспанської венчурної індустрії та повністю покривають витрати одного члена стартапу-переможця на участь у заході, трансфер та проживання.

Подати заявку на участь у відборі можна до 22 січня (включно) за посиланням: https://cutt.ly/4yfn

Детальніше:

4Years from Now (4YFN) – це початкова бізнес-платформа Mobile World Capital Barcelona, яка дозволяє починаючим компаніям, інвесторам, корпораціям та державним установам відкривати, створювати та запускати нові спільні підприємства.

Mobile World Congress , також відомий під назвою MWC (укр.- Світовий Конгрес Мобільних технологій) — зібрання світової мобільної індустрії, до складу якого входять міжнародна виставка мобільних технологій та конференція видатних CEO, які представляють операторів мобільного зв’язку, виробників обладнання, постачальників технологій, власників та постачальників контенту зі всього світу.

 

Читайте також