У Рівненській та Львівській областях збудують два індустріальні парки з інвестиціями на 3 млрд грн

У Рівненській та Львівській областях збудують два індустріальні парки з інвестиціями на 3 млрд грн

Уряд вніс до реєстру парки "Форментор" у Рівненській області та "ІнПарк Борислав" у Львівській області

Прес-служба Кабміну повідомила про створення ще двох індустріальних парків із понад 3700 робочих місць.

Зокрема, на Рівненщині відкриють індустріальний парк зі спеціалізацією на промислову переробку. Очікується створення 1400 робочих місць та інвестиції на суму понад 1 млрд грн.

Індустріальний парк у Львівській області спеціалізуватиметься на переробній промисловості з особливим акцентом на меблевому виробництві. Інвестиції становитимуть понад 2 млрд грн. Очікується створення понад 2000 нових робочих місць.

Заступник міністра економіки Віталій Кіндратив зазначив, що у пріоритеті уряду – розвиток місцевого бізнесу, нарощування виробництва товарів з високою доданою вартістю та популяризація українського бренду.

Парк "Форментор" у Рівненській області створить 1400 нових робочих місць у сфері переробної промисловості, інформації та телекомунікацій, альтернативної енергетики, машинобудування, переробки та утилізації відходів тощо.

Парк "ІнПарк Борислав" у Львівській області забезпечить 2300 нових робочих місць у переробній промисловості (виробництво меблів, транспортних засобів), науково-технічній діяльності та інших суміжних галузях.

Читайте також