Українська діджитал-студія beleven придбала шведську ІТ-компанію Agena Tech

Українська діджитал-студія beleven придбала шведську ІТ-компанію Agena Tech

Сума угоди не розголошується

Як зазначили у beleven, завдяки покупці Agena Tech українська студія отримає технічні ноу-хау та клієнтську базу шведської компанії. Agena Tech має значне проникнення та репутацію у скандинавському регіоні, тому угода є стратегічною для експансії львівської компанії.

Роман Назаркевич, CEO beleven: «Приєднання Agena Tech до beleven розширює наші можливості та дозволяє нам пропонувати ширший спектр послуг та рішень для наших клієнтів. Ми не просто збільшуємося, ми збільшуємо свій потенціал лідерства та інновацій».

Мікаель Бекстрем, партнер та засновник AgenaTech: «Це виходить за рамки простого поглинання; це спільне підприємство, яке пропонує бізнесам у скандинавських країнах надійного технологічного партнера. Об'єднавши наші сили, ми прагнемо надавати цифрові продукти та рішення за графіком, у рамках бюджету та з рівнем якості та інновацій, що необхідно для успіху».

Львівська ІТ-компанія beleven фокусується на розробці мобільних програм. Серед відомих продуктів компанії – «Читанка», книжкова платформа для продажу та читання книг українською мовою, запущена під час пандемії ковиду.

Agena Tech – скандинавська компанія, що займається розробкою програмного забезпечення та рекрутингом. Серед клієнтів компанії Roche, Ahlens, Samhall, PwC, Carlsberg, OKQ8, CDLP, EYTYS. За даними з LinkedIn, у компанії працює до 10 осіб.

Читайте також