Український імпортер зеленої кави !FEST Coffee Mission випустив облігації на 100 млн грн

Український імпортер зеленої кави !FEST Coffee Mission випустив облігації на 100 млн грн

Компанія розраховує залучити інвестиції від юридичних та фізичних осіб для збільшення закупівель

CEO !FEST Coffee Mission Дмитро Трофименко повідомив, що компанія планує залучити додаткові інвестиції у вигляді облігацій на 100 млн грн., з яких 98% підуть на збільшення закупівлі кавового зерна.

Зазначається, що мінімальна сума купівлі становить 50 тис. грн. із валютною прив'язкою. Прибутковість корпоративних облігацій !FEST Coffee Mission – 8% річних у перший рік (з прив'язкою до курсу $).

Купони з корпоративних облігацій !FEST Coffee Mission виплачуватимуть раз на квартал.

Термін облігацій – три роки із щорічною офертою. «Через рік інвестор має право пред'явити до викупу облігації та отримати вкладені кошти, включаючи дохід від зміни курсу валюти», – йдеться у повідомленні.

!FEST Coffee Mission, що входить у холдинг емоцій !FEST, займається постачанням зеленого specialty зерна, не працює з посередниками та встановлює прямі відносини з виробниками кави. !FEST Coffee Mission постачає безпосередньо з ферм Центральної та Південної Америки, Африки та Азії.

Компанія має шість офісів у п'яти країнах, прямі поставки кави понад 200 фермерів із 12 країн світу, кавові склади у чотирьох країнах (Україна, Польща, ОАЕ, Туреччина).

Читайте також