Український інтегратор платформ доставки їжі GetOrder залучив ангельські інвестиції

Український інтегратор платформ доставки їжі GetOrder залучив ангельські інвестиції

Інвестиції було залучено від директора українського офісу UiPath Олександра Ремінного

CEO стартапу GetOrder, який інтегрує платформу доставки їжі з POS-системами, Сергій Чайка, поділився новиною про угоду, але її вартість забажав залишити в секреті.

Раніше стартап брав участь у преакселераційній програмі у школі Startup Depot Львів, де здобув перше місце за оцінками журі. Саме на цій програмі засновник стартапу Сергій Чайка познайомився з Олександром Ремінним, творцем StepShot, який продав компанії UiPath, а потім очолив український офіс UiPath.

За словами Сергія Чайки, залучені кошти планується використовувати для покращення продукту, а також для просування на європейський ринок. Також стартап готується до залучення seed-раунду інвестицій.

Сергій Чайка зазначив, що більшість ресторанів у всьому світі обробляють замовлення від інтеграторів вручну, що призводить як до помилок, так і до суттєвих затримок та відмови від замовлень. GetOrder займається вирішенням цієї проблеми, інтегруючи платформи доставки їжі Glovo, Wolt, Uber Eats та інші з автоматизованими системами POS типу Poster, Profit, Smart Touch та іншими.

За даними стартапу, зараз понад 300 локацій підключено до інтеграції за допомогою сервісу GetOrder, серед них не лише заклади з України, а й з Естонії, Польщі, Грузії. Також компанія обробляє заявки з Мексики, Італії, Вірменії, Казахстану та навіть Австралії. Наприклад, у серпні 2022 року GetOrder обробив понад 56 тис. замовлень для своїх партнерів.

Читайте також