Unilever будує фабрику у Білій Церкві та інвестує в неї €20 млн

Unilever будує фабрику у Білій Церкві та інвестує в неї €20 млн

Британський виробник товарів повсякденного споживання Unilever розпочав будівництво фабрики на території індустріального парку "Біла Церква"

Прес-служба Unilever повідомила, що 22 березня 2024 року один із найбільших світових виробників товарів повсякденного споживання розпочав будівництво фабрики під Києвом.

Британська група планує інвестувати €20 млн у фабрику з виробництва засобів особистої гігієни, шампунів та гелів для душу, таких брендів як Dove, Axe, TRESemmé, Clear.

Генеральний директор Unilever Україна Василь Бовдилов заявив, що нове виробництво створить до 100 нових робочих місць, сприятиме зростанню локального FMCG-ринку та розширить експортні можливості України.

Індустріальний парк у Білій Церкві має промислову ділянку з підведеними інженерними комунікаціями та готовою дорожньою інфраструктурою, що скорочує час на будівництво.

Загальна площа ділянки під забудову Unilever складає 4,2 га. Виробнича потужність майбутнього підприємства сягає понад 5 000 тон на рік. Етап будівництва фабрики планується завершити наприкінці 2024 року.

Unilever є одним із провідних світових постачальників косметики, засобів особистої гігієни, догляду за житлом, продуктів харчування та морозива з продажами більш ніж у 190 країнах. Компанія налічує 127 тис. співробітників, а обсяг продажів у 2022 році становив €60,1 млрд.

Читайте також