Власник київських ТРЦ «Проспект» та РайON викуповує свої акції у Dragon Capital

Власник київських ТРЦ «Проспект» та РайON викуповує свої акції у Dragon Capital

Компанія Arricano Real Estate PLC має намір пізніше залучити нового американського інвестора

Як повідомила прес-служба Arricano Real Estate PLC, компанія разом із Dragon Capital досягли домовленості, згідно з якою Arricano викуповує свої акції у Dragon Capital. Це робиться заради введення в компанію нового американського інвестора

Компанії Arricano Real Estate PLC належать чотири торгово-розважальні центри (ТРЦ) у Києві («Проспект» та РайON), Запоріжжі (City Mall) та Кривому Розі («Сонячна галерея»).

Компанії також належать 49,9% у ТРЦ Sky Mall (Київ) та земельні ділянки для подальшого будівництва трьох об'єктів, що знаходяться на стадії проектування. Компанія також проводить будівництво київського ТРК Lukianivka.

Згідно з звітом, за перше півріччя 2022 року, найбільшим акціонером був естонець Рауно Тедер (Rauno Teder), який збільшив свій пакет до 70,86% з 15,92% після того, як його батько Хіллар Тедер (Hillar Teder) передав йому свою частку.

Крім Dragon Capital, Arricano залучав іноземні інвестиції від різних авторитетних міжнародних інвестиційних банків, включаючи Goldman Sachs та клієнтів Morgan Stanley.

Читайте також