Євген Черняк інвестував €6 млн у нові продукти та підкорює ринки мінеральної води та енергетиків

Євген Черняк інвестував €6 млн у нові продукти та підкорює ринки мінеральної води та енергетиків

Global Spirits випустив відразу чотири бренди мінеральної води та два бренди енергетиків з різними смаками

Як повідомили у Global Spirits Євгена Черняка, алкогольний холдинг запустив безалкогольну лінійку – одразу чотири бренди мінеральної води. Також компанія запустила енергетики Just Dance та Big Energy та алкогольні коктейлі – Just Dance та Khortytsa Cocktails.

CEO напряму безалкогольних напоїв Global Spirits Михайло Єлгаєв розповів, що більшість енергетиків та коктейлів компанія виробляє на польському заводі за системою копакінгу. Енергетик Hunter у пластиковій пляшці випускається за ліцензією на українському заводі «Орлан».

Щодо випуску мінеральної води, то Євген Черняк інвестував у підприємство в Тернопільській області, але в яке конкретно не повідомляється. Компанія планують випускати мінводу під чотирма брендами: "Мороша", Tetri, "Мальва" та Alpina.

Також компанія запустила виробництво лимонаду Georgia та мінеральну воду Gudauri на партнерському підприємстві в Грузії.

Global Spirits запускає 52 нових SKU, в які засновник Global Spirits інвестував €6 млн.

Global Spirits – український алкогольний холдинг, до якого входять, зокрема, лікеро-горілчаний завод «Хортиця» у Запоріжжі, Одеський коньячний завод, дистриб'ютор «Українська торгова дистрибуційна компанія».

Читайте також