Активи найбільшого у світі керуючого капіталом BlackRock зросли до $9,4 трлн

Активи найбільшого у світі керуючого капіталом BlackRock зросли до $9,4 трлн

Чисті надходження до всіх фондів компанії у другому кварталі склали $80 млрд

Активи під керуванням BlackRock Inc. зросли до $9,4 трлн, але вкладення в довгострокові продукти керуючого капіталом не виправдали очікувань аналітиків.

Довгострокові інвестиційні продукти, які включають взаємні фонди та ETF, додали $57 млрд, не дотягнувши до середньої оцінки аналітиків, опитаних Bloomberg, $81 млрд.

Клієнти додали $48 млрд в ETF фірми, у тому числі $35 млрд в інвестиції з фіксованим доходом та $23 млрд у продукти компанії з управління грошовими коштами. Проте інвестори загалом вивели $4,3 млрд із фондових продуктів.

Президент BlackRock Роб Капіто наголосив на можливості, пов'язані з вищою прибутковістю з фіксованим доходом.

«Нарешті можна отримати на ринку фіксований дохід», — сказав Капіто аналітикам у п'ятницю, назвавши вищу прибутковість «чудовим зрушенням» та «можливістю, яка випадає раз на покоління».

Клієнти BlackRock отримали $9,7 млрд від продуктів з активним капіталом і $3,7 млрд від активних інвестицій з фіксованим доходом. Інвестори також вивели $2,5 млрд із ліквідних альтернатив.

BlackRock, найбільший у світі керуючий капіталом, все більше прагне позиціонувати себе як універсальний магазин для інвесторів, що пропонує фонди акцій, облігацій та грошового ринку та стратегії для приватних активів, а також надає клієнтам консультації з технологій, даних, аналітики та фінансових ринків.

Читайте також