Американська Khosla Ventures інвестувала в ШІ-стартап DevRev з оцінкою $1,15 млрд

Американська Khosla Ventures інвестувала в ШІ-стартап DevRev з оцінкою $1,15 млрд

Стартап DevRev Inc., який використовує штучний інтелект для підтримки клієнтів та інших завдань, залучив $100 млн від Khosla Ventures та інших інвесторів у раунді, який оцінив компанію у $1,15 млрд

Компанія DevRev, співзасновником якої у 2020 році став генеральний директор Дірадж Пандей, який також допоміг заснувати Nutanix Inc., стверджує, що її пропозиції використовують ШІ для підвищення ефективності роботи співробітників груп підтримки, розробки продуктів та проектування.

В інтерв'ю Bloomberg Панді сказав, що технологія допоможе зробити працівників ефективнішими. «Люди зможуть повернути собі ночі та вихідні», — сказав він.

Крім Khosla Ventures, у фінансуванні стартапу брав участь Mayfield Fund.

Навин Чаддха, керуючий партнер Mayfield, сказав, що багато в чому він інвестував у компанію через послужний список Панді зі створення Nutanix, додавши, що він шкодує, що не інвестував у неї.

Чаддха був такий натхненний DevRev, що «перевів гроші за два дні», сказав інвестор. Він також назвав роботу компанії на даний момент «ідеальним виконанням», додавши, що очікує, що DevRev зрештою проведе первинне публічне розміщення акцій.

Читайте також