Бахрейн підписав угоду про інвестування $1,3 млрд в економіку Великобританії

Бахрейн підписав угоду про інвестування $1,3 млрд в економіку Великобританії

Наслідний принц Салман бін Хамад Аль Халіфа разом із прем'єр-міністром Великобританії Ріші Сунаком були присутні на підписанні Меморандуму про взаєморозуміння

Бахрейн підписав меморандум про взаєморозуміння щодо стратегічних інвестицій та співробітництва з Великобританією, згідно з яким приватний сектор країни Перської затоки інвестує £1 млрд ($1,3 млрд) у Велику Британію.

Інвестиції здійснюватимуться через суверенний фонд добробуту Бахрейну Mumtalakat, Investcorp, GFH Financial Group та Osool Asset Management.

Принц Салман підкреслив глибоко укорінені відносини між двома королівствами, які засновані на міцному фундаменті, що налічує понад 200 років.

Він підкреслив непохитну відданість Бахрейну зміцненню двостороннього співробітництва на підтримку всеосяжних цілей Королівства в галузі розвитку на чолі з королем Хамадом бін Ісою Аль Халіфою.

Принц Салман підкреслив роль Великобританії, поряд із союзниками Королівства, у підтримці міжнародної безпеки та стабільності.

Офіційні особи обговорили шляхи активізації двосторонніх відносин між ними. Вони також розглянули регіональні та міжнародні справи.

Принц Салман та Сунак стали свідками підписання Меморандуму про взаєморозуміння. Його підписали міністр фінансів та національної економіки шейх Салман бін Халіфа Аль Халіфа та міністр інвестицій Великобританії лорд Домінік Джонсон із Lainston CBE. 

Читайте також