Baring залучає близько $11 млрд для свого найбільшого фонду

Baring залучає близько $11 млрд для свого найбільшого фонду

Компанія може оголосити про закриття збору коштів вже цього місяця

Baring Private Equity Asia Ltd. зібрала близько $11 млрд, оскільки завершує зобов'язання перед фондом, який має стати найбільшим пулом капіталу в історії фірми, за словами людей, знайомих із цим питанням.

Інвестиційна компанія з Гонконгу залучила приблизно на 70% більше, ніж попередній азіатський фонд у розмірі $6,5 млрд, і може оголосити про остаточне закриття вже цього місяця, повідомили джерела, попросивши не називати їхнього імені, оскільки подробиці є конфіденційними. За словами джерел, фірма вже інвестувала 15% нового капіталу.

Представник Baring у Гонконгу відмовився від коментарів.

Збір коштів Baring показує, що апетит до приватних інвестицій в Азії залишається незмінним, незважаючи на уповільнення зростання в Китаї найбільшої економіки регіону. Опитування альтернативних інвесторів, проведене дослідницькою фірмою Preqin, показало, що половина з 350 респондентів розглядали Південно-Східну Азію як найкращу можливість для ринків, що розвиваються, наприкінці минулого року, порівняно з 37% роком раніше, при цьому вони також відкладали заплановані капіталовкладення в Китай.

Читайте також