BAT Україна інвестувала в Прилуцьку тютюнову фабрику

BAT Україна інвестувала в Прилуцьку тютюнову фабрику

Виробник тютюнової продукції збудував на фабриці новий цех

Компанія BAT Україна збудувала новий цех на Прилуцькій тютюновій фабриці для виробництва стиків бренду glo. Завдяки розширенню потужностей збільшився штат фабрики на 30 робочих місць.

Цей інвестиційний проект для Прилуцької тютюнової фабрики унікальний тим, що він дозволив фабриці стати однією з небагатьох у світі, де є цех виробництва ТВЕН (тютюновмісні вироби для електричного нагріву). Новий цех оснащений найсучаснішими новітніми технологіями, які забезпечують особливі кліматичні умови, необхідні для виробництва стиків.

Кахабер Бенідзе, генеральний директор ВАТ Україна: «Ми віримо у відновлення економіки та розвиток українського бізнесу та вважаємо за необхідне продовжувати заплановані інвестиції».

Для випуску нового продукту залучено як уже існуючі підрозділи фабрики, так і новий цех з високошвидкісною автоматизованою лінією, що виробляє орієнтовно 864 тис. пачок на добу.

BAT Україна - підприємство з іноземними інвестиціями, засноване в 1993 році на базі Прилуцької тютюнової фабрики. Продукція BAT Україна експортується до Азербайджану, Узбекистану, Польщі, Угорщини, Румунії, Хорватії та Королівства Саудівської Аравії.

Читайте також