Blackstone зробить приватною компанію Rover в рамках угоди на $2,3 млрд

Blackstone зробить приватною компанію Rover в рамках угоди на $2,3 млрд

Акціонери компанії з догляду за домашніми тваринами отримають $11 за акцію з премією 29,4% від ціни останнього закриття

Rover Group у середу заявила, що інвестиційна компанія Blackstone зробить її приватною в рамках угоди на суму $2,3 млрд.

За словами людей, знайомих із ситуацією, Blackstone безпосередньо звернулася до Rover щодо потенційної угоди без виставлення компанії на продаж. У компанії Rover заявили, що Blackstone погодилася на 30-денний період підготовки, який дозволить Rover розглянути вигідніші пропозиції від інших зацікавлених сторін.

Blackstone намагається триматися подалі від конкурентних продажів, залучаючи в гру самі компанії. Цього року це сталося з постачальником програмного забезпечення Cvent та групою онлайн-оголошень Adevinta, що підтримується eBay.

Blackstone погодилася купити Rover без боргових зобов'язань, але планує збільшити борг компанії в майбутньому, повідомили джерела.

Rover — це онлайн-ринок, де постачальники послуг по догляду за домашніми тваринами пропонують такі послуги, як вигул собак та нагляд за домашніми тваринами. У 2021 році він став публічним через спеціальну компанію із придбання.

Витрати на свійських тварин, як правило, стійкі в умовах економічного спаду, оскільки власники розглядають своїх вихованців як членів сім'ї та віддають пріоритет кормам преміум-класу, догляду та ветеринарним послугам.

Читайте також