Blackstone виділить кредит на $2 млрд світовому лідеру з оптимізації ЦОД Park Place Technologies

Blackstone виділить кредит на $2 млрд світовому лідеру з оптимізації ЦОД Park Place Technologies

Blackstone Inc. надала Park Place Technologies пакет фінансування приблизно на $2 млрд для рефінансування боргу компанії та фінансування виплат власникам її прямих інвестицій

Blue Owl Capital Inc. також брала участь у новому фінансуванні Park Place Technologies, яке включає кредит у розмірі близько $1,7 млрд, відновлювану кредитну лінію і терміновий кредит з відстрочкою погашення.

Компанія Park Place, розташована в Клівленді, штат Огайо, використовуватиме доходи від нової угоди для рефінансування кредиту першої застави у розмірі $845 млн, який спочатку було надано банками та синдиковано інституційним інвесторам, а також приватного кредиту другої застави у розмірі $230 млн.

Представники Blackstone, Blue Owl та GTCR відмовилися від коментарів.

Чиказька приватна інвестиційна компанія GTCR придбала Park Place у 2015 році, а потім продала частку у компанії бостонському Charlesbank.

Park Place Technologies — світовий лідер у галузі оптимізації центрів обробки даних та мереж. Компанія працює з більш ніж 21 тис. клієнтів по всьому світу, підвищуючи продуктивність інфраструктури та час безвідмовної роботи, максимально збільшуючи кількість ІТ-персоналу та скорочуючи бюджет.

Читайте також