Broadcom продає облігації на суму $5 млрд для рефінансування кредиту VMware

Broadcom продає облігації на суму $5 млрд для рефінансування кредиту VMware

Компанія Broadcom Inc. зайняла $5 млрд на ринку облігацій інвестиційного рівня США, щоб рефінансувати частину кредитів, одержаних для оплати придбання VMware Inc. за $69 млрд

Розробник програмного забезпечення продав борг трьома частинами. Найдовший транш приносить 0,95 процентних пункти за казначейськими облігаціями.

Представники компанії Broadcom відмовилися від коментарів.

Запланований продаж боргу відбувається більш ніж через сім місяців після того, як Broadcom закрила угоду щодо придбання VMware. Це також відбувається майже через рік після того, як компанія забезпечила до $28,4 млрд нових боргових зобов'язань для фінансування своєї купівлі та заміни короткострокового кредиту, який вона взяла, очікуючи на схвалення регулюючих органів.

Згідно із серпневою заявою, виділене фінансування було поділено на три частини: кредит A-2 на суму $10,7 млрд, кредит A-3 на суму $10,7 млрд та кредит A-5 на суму $7 млрд.

Компанія, ймовірно, випускає облігації зараз, щоб «злегка розширити свій профіль дюрації», забезпечуючи можливість продовжувати знижувати заборгованість у середньостроковій перспективі, написав старший кредитний аналітик Bloomberg Intelligence Роберт Шиффман.

Початковий бридж-кредит Broadcom у розмірі $32 млрд у 2022 році для фінансування придбання VMware став найбільшим пакетом фінансування злиття та поглинання за останній рік. До цього банки виділили $41,5 млрд. на відділення AT&T Inc. та злиття її медіа-бізнесу з Discovery Inc.

Читайте також