Brookfield придбає європейську логістичну компанію Tritax EuroBox за $1,44 млрд

Brookfield придбає європейську логістичну компанію Tritax EuroBox за $1,44 млрд

Канадська Brookfield Asset Management придбає Tritax EuroBox у рамках угоди, що оцінює європейську логістичну компанію у сфері нерухомості в £1,1 млрд

Tritax заявила в четвер, що планує відкликати свою підтримку пропозиції Segro і натомість підтримати заявку Brookfield.

Цього року компанії, що займаються комерційною нерухомістю, зареєстровані на британській біржі, стали свідками цілої низки угод, включаючи купівлю UK Commercial Property за $1,2 млрд компанією Tritax Big Box, публічним фондом групи Tritax, орієнтованим на Велику Британію, а також угоду LondonMetric по LXI.

У рамках угоди з приватними фондами нерухомості Brookfield вартість кожної акції Tritax EuroBox склала 69 пенсів, тоді як пропозиція Segro про купівлю всіх акцій оцінювалася приблизно 68,4 пенса за штуку.

«Пропозиція про виплату готівкою від Brookfield забезпечить акціонерам Tritax EuroBox велику впевненість у порівнянні з ринковим ризиком, що зберігається, з цього моменту і до завершення пропозиції SEGRO», — йдеться в заяві ради директорів Tritax EuroBox.

Об'єкти Tritax охоплюють сім країн у континентальній Європі, фокусуючись на логістичних та розподільчих ланцюжках поставок, обслуговуючи клієнтів у секторах виробництва, фармацевтики, роздрібної торгівлі та електронної комерції.

Brookfield, один із найбільших у світі власників та операторів нерухомості, має намір активно керувати портфелем Tritax EuroBox в рамках своєї ширшої європейської логістичної платформи.

Читайте також