Дистриб

Дистриб'ютор ювелірних виробів Quality Gold виходить на біржу з оцінкою $1 млрд

Прибутковий дистриб'ютор ювелірних виробів планує вийти на біржу шляхом злиття з Tastemaker Acquisition Corp

Компанія Quality Gold Inc., прибутковий дистриб'ютор ювелірних виробів, планує вийти на біржу шляхом злиття з Tastemaker Acquisition Corp. (Nasdaq: TMKR).

Компанія, яка одержала дохід у розмірі $534 млн, матиме вартість у розмірі $989 млн. Після закриття угоди нова компанія називатиметься Quality Gold Holdings, Inc. і торгуватиметься на Nasdaq під тикером QGLD.

Угода укладена на тлі практично замороженого ринку IPO, де інвестори уникають спекулятивних компаній. Але Quality Gold виділяється завдяки чотиридесятирічного послужного списку та значного прибутку.

Заснована у 1979 році компанія Quality Gold пропонує понад 165 тис. ювелірних виробів та подарункових товарів з доставкою в той же день та обслуговує понад 15 тис. роздрібних продавців. Компанія використовує технологічну платформу, яка включає можливості пошуку, розподілу, логістики і прямої доставки. Генеральний директор Майкл Лангхаммер та головний операційний директор Джейсон Лангхаммер очолять компанію після завершення угоди.

 «Ми раді зробити цей важливий крок уперед і стати публічною компанією, – сказав Джейсон Ленгхаммер. "Наше рішення стати публічним покликане прискорити зростання Quality's Gold як провідного постачальника логістичних послуг та дистрибуції ювелірних виробів".

Угода, як очікується, завершиться на початку 2023 року. 

Читайте також