Фінсько-український фонд Double Tap інвестує в оборонні стартапи

Фінсько-український фонд Double Tap інвестує в оборонні стартапи

7 червня почала працювати фінсько-українська інвестиційна компанія Double Tap Investments, яка інвестуватиме в українські стартапи у сфері оборонних технологій

Інвестиційна компанія Double Tap Investments базується у Фінляндії та працює в Україні. Вона спеціалізується на трансформаційних технологічних секторах, включаючи оборону, кібербезпеку та штучний інтелект. Компанія фокусується на інвестиціях із високою віддачею.

Згідно з прес-релізом Double Tap, вона планує підтримувати ринки, що розвиваються, які демонструють потенціал у глобальному оборонному ландшафті і допомагають Україні перемогти у війні.

При цьому рішення Double Tap Investments інвестувати в український сектор оборонних технологій зумовлене швидким прогресом країни у таких галузях, як розмінування, штучний інтелект, безпілотні системи та сучасні види озброєнь.

У прес-релізі зазначається, що українські стартапи продемонстрували винахідливість та стійкість, розробляючи рішення як для локальних, так і для глобальних проблем безпеки.

Серед ключових завдань фонду – прискорення розробки та впровадження революційних технологій, які можуть посилити національну та глобальну безпеку.

Double Tap Investments надаватиме фінансову підтримку, менторство та доступ до глобальної мережі, а також допомагатиме українським підприємцям масштабувати свій бізнес.

Читайте також