Фонд Hahn & Co колишнього банкіра Morgan Stanley залучив $3,4 млрд

Фонд Hahn & Co колишнього банкіра Morgan Stanley залучив $3,4 млрд

Південнокорейська фірма з викупу активів Hahn & Co., заснована колишнім банкіром Morgan Stanley, залучила $3,4 млрд для закриття найбільшого в Азії фонду

Інвестори з Азії внесли 35% фонду Скотта Санг-Вон Хана, інвестори зі США та Канади – 30%, а інвестори з Близького Сходу – 20%.

Фонд перевищив $2,8 млрд, зібраних Carlyle Group на початку цього року для транспортного засобу, присвяченого Японії. Закриття перевищило власну мету Хана в $3,2 млрд і сталося на тлі того, що конкуренти, такі як PAG і Carlyle, останнім часом зазнавали труднощів із залученням очікуваних сум для більших азіатських фондів.

Державні пенсійні фонди та фонди суверенного добробуту відійшли від Китаю та подвоїли свої вкладення в Японію та Корею, найзріліші ринки викупу в Північній Азії. Вони також підхопили інвестиції в Індію як альтернативний Китаю зростання ринку.

У Hahn & Co. є досвід придбання контрольних пакетів акцій дочірніх корейських компаній сімейних конгломератів. Вона має один з найвищих розподілів в сплаченому капіталі серед азіатських аналогів. Її попередній фонд у розмірі $2,7 млрд. від 2019 року вже повернув 30% свого капіталу.

За словами джерела, перші два фонди Hahn & Co показали чисту прибутковість у розмірі від 20% до 25%, тоді як третій фонд приніс 31%.

Читайте також