Generali купує компанію Conning, яка управляє активами на $157 млрд

Generali купує компанію Conning, яка управляє активами на $157 млрд

Угода збільшить загальний обсяг керованих активів Generali до $845 млрд

Assicurazioni Generali купує Conning Holdings та її дочірні компанії, повідомила найбільша страхова компанія Італії минулого четверга.

Відповідно до заяви, Generali не виплачує авансової грошової винагороди. Натомість Cathay Life, підрозділ Cathay Financial Holding Co. та власник Conning, придбає 16,75% акцій Generali Investments Holding SpA, на яку припадає основна частина діяльності Generali з управління активами. Generali та Cathay Life укладуть довгострокове партнерство щонайменше на 10 років у рамках угоди.

Завдяки цій угоді «ми розширимо наші можливості управління активами, зміцнимо свою присутність на ключових ринках США та Азії та створимо платформу для реалізації наших ширших стратегічних амбіцій у сфері управління активами, щоб максимізувати цінність для всіх зацікавлених сторін», - заявив генеральний директор Generali Філіп Донні.

Підрозділ групи з управління активами Generali Investments приносить менше 15% загального операційного прибутку і є одним із напрямків зростання. З 2017 року Generali купляла інвестиційні компанії, у тому числі французьку Sycomore Asset Management, щоб розширити пропозицію екологічних та соціально-відповідальних фондів, а також лондонський альтернативний підрозділ Bank of America з управління активами Lumyna.

Читайте також