Гірське містечко Skogur: відкриття 2 черги та старт будівництва 3 черги котеджів

Гірське містечко Skogur: відкриття 2 черги та старт будівництва 3 черги котеджів

Енергопасивні та автономні котеджі, які немов витають в повітрі серед смерекового лісу, панорамні будинки на висоті 980 метрів з терасами, що виходять на захід сонця. Гірське містечко Skogur дивує ...

Енергопасивні та автономні котеджі, які немов витають в повітрі серед смерекового лісу, панорамні будинки на висоті 980 метрів з терасами, що виходять на захід сонця. Гірське містечко Skogur дивує масштабами будівництва. 

Skogur – це гірське містечко, побудоване на схилах с. Яблуниця на Івано-Франківщині. Будівництво ведеться у складних гірських умовах. Сьогодні тут є всі комунікації та будується потужна інфраструктура, яка по завершенні проєкту обслуговуватиме 600 - 700 осіб.

Вже понад 2 роки Skogur приймає гостей з усього світу та демонструє сервіс найвищого рівня, за яким хочеться повертатись. Локація, дизайн, філософія, маркетинг, інфраструктура та досвід керуючої компанії забезпечують стабільну завантаженість котеджів та пасивний прибуток інвесторам без турбот.

Всі котеджі першої черги вже мають своїх власників і ця довіра та результат надихнув команду Skogur на розширення масштабу проєкту. У 2021 році розпочалось будівництво другої черги містечка з новим баченням та на основі набутого досвіду.  Друга черга — це просторіші будинки, з оновленим інтерєром, більшими терасами, які виходять на захід сонця та панорамним краєвидом на ліс, гори й карпатські полонини. 

Влітку 2023 року котеджі другої черги почнуть приймати гостей. Ви ще встигаєте стати власником одного з 4 вільних котеджів та долучитися до клубу інвесторів. Перевага Skogur у тому, що котеджі після здачі вже готові до заселення, вам не потрібно робити ремонт, чи чекати, поки його зробить хтось інший – котедж одразу працює на вас. Власники насолоджуються перевагами свого котеджу та життям в горах, а управляюча компанія Skogur піклується про всі сервісні і технічні питання.

Гірське містечко Skogur: відкриття 2 черги та старт будівництва 3 черги котеджів

Якщо ж ви прихильник інноваційної архітектури і сміливих рішень, то Skogur має  що вам запропонувати – влітку 2023 року команда містечка почала будівництво 3 черги котеджів Skogur – Екодім.

Ця ідея стала справжнім викликом перед архітекторами. Проектна група близько року працювала над рішенням, щоб показати, як можна інтегрувати будинки в природу і при цьому зберегти ландшафт місцевості. Котеджі у третій черзі Skogur будуються з урахуванням цих принципів:

Збереження лісу: посадка будинків відбувалася згідно з розташуванням смерек. До будинків у третій черзі будуть підведені підвісні пішохідні мости, це створить ефект “котеджів, які немов витають в повітрі”;

Енергопасивність: нове покоління будинків спроектовано за принципом технології passive house (PHI);

Автономність: в котеджах буде гібридна система енергозабезпечення: накопичення енергії в акумуляційних станціях по типу Tesla powerwall та резервне живлення від генераторів.

Гірське містечко Skogur: відкриття 2 черги та старт будівництва 3 черги котеджів

Окрім виклику в архітектурі, команда Skogur задає нові тренди й в дизайні інтер’єрів: панорамність, простір, природні матеріали, унікальне планування та інтер’єрні рішення. Третя черга – це нове бачення туристичної нерухомості та підходу до будівництва в горах. Це черговий доказ того, що масштабність проекту не обмежується кількістю збудованих об’єктів, а демонструється сміливістю і виходом за межі звичних рішень. 

Завдяки розбудові інфраструктури та системній роботі керуючої компанії інвесторам не потрібно хвилюватись про власні інвестиції, адже проєкт щороку масштабується, стає більш впізнаваним й залучає гостей з усього світу. Кожен член клубу інвесторів Skogur вже переконався в злагодженій роботі команди і її вмінню справлятись з будь-якими ситуаціями. 

Менеджери гірського містечка Skogur підготують для вас індивідуальну комерційну пропозицію під ваш запит та в деталях покажуть як працюють інвестиції у Skogur. Найкращим рішенням буде особисто відвідати Skogur і познайомитись з містечком ближче: переконатись у якості будівництва, побачити весь масштаб проєкту, добре відпочити, адже влітку цього року, в містечку відкривається панорамний ресторан з басейном та банно-оздоровчий комплекс. 

Бронювання котеджів за телефоном: 097 495 49 55 або на сайті містечка. 

Контакт відділу продажів: 097 144 77 44

Читайте також