GTCR купує підрозділ комерційної безпеки компанії ADT за $1,6 млрд

GTCR купує підрозділ комерційної безпеки компанії ADT за $1,6 млрд

Угода підтримує прагнення ADT стати провідним постачальником рішень для розумного будинку та житлових сонячних батарей

Компанія із забезпечення безпеки будинку та малого бізнесу ADT заявила, що продасть свій підрозділ комерційної безпеки, пожежної безпеки та безпеки життя приватній інвестиційній компанії GTCR.

Виторг від угоди, яка, як очікується, буде закрита в четвертому кварталі 2023 року, буде використана для скорочення боргу на $1,5 млрд, при цьому очікується, що економія коштів на відсотках компенсує наслідки продажу комерційного бізнесу.

Маючи сильніший фінансовий профіль, ADT зможе краще розставити пріоритети щодо інвестицій, які сприятимуть прибутковому та капіталефективному зростанню доходів у довгостроковій перспективі.

Джим Де Вріз, президент та головний виконавчий директор ADT, сказав: «Рішення про продаж комерційного бізнесу ADT є угодою, що підвищує вартість, яка фокусує наш портфель на можливостях зростання на наших споживчих ринках. Продаж дозволяє ADT монетизувати комерційний бізнес за привабливою оцінкою і прискорити досягнення наших цілей зі скорочення боргу. Завдяки більшій фінансовій гнучкості у нас буде більше можливостей для зростання завдяки нашим стратегічним відмінностям та інноваційним пропозиціям, включаючи партнерські відносини з Google та State Farm. Ми продовжимо наш шлях до того, щоб стати провідним постачальником безпечних, інтелектуальних і стійких рішень, які відповідають визначенню того, що сьогодні означає безпеку для споживачів».

Де Вріз продовжив: «Ця угода є взаємовигідною для ADT та ADT Commercial, які отримають підтримку та досвід GTCR, що дозволить бізнесу продовжувати надавати найкращі у своєму класі рішення та послуги своїм клієнтам. Ми дякуємо всій комерційній команді ADT за їхню старанну роботу і з нетерпінням чекаємо на їх зростання».

Компанія ADT пропонує безпечні, інтелектуальні та стійкі рішення для людей, будинків та малого бізнесу.

Читайте також