Hongkong Land разом з Hermes та LVMH інвестують $1 млрд в елітний ТЦ у Гонконзі

Hongkong Land разом з Hermes та LVMH інвестують $1 млрд в елітний ТЦ у Гонконзі

Компанія Hongkong Land Holdings та орендарі роздрібної торгівлі, включаючи Hermes та Louis Vuitton, інвестують $1 млрд у реконструкцію елітного торгового центру Landmark у Гонконзі

План модернізації Landmark, флагманського торгового приміщення Hongkong Land в Центральному районі Гонконгу, передбачає створення багатоповерхових магазинів у стилі особняка для 10 орендарів, загальна площа яких збільшиться вдвічі. У ньому з'являться нові ресторани.

Реконструкція, одна з найбільших за 44-річну історію Landmark, відбувається у важкий час для роздрібного сектору Гонконгу. Колись місто називали торговим раєм, особливо серед китайських туристів, але зараз воно стикається з зростаючою конкуренцією з боку таких напрямів, як безподатковий острів Хайнань та центр казино Макао.

Очікується, що Cartier, Chanel, Dior, Hermes, Louis Vuitton, Prada, Saint Laurent, Sotheby's, Tiffany & Co. і Van Cleef & Arpels разом витратять $600 млн на оснащення нових магазинів. Для Hongkong Land проект коштуватиме $400 млн. Орендарі мають у середньому 10-річні зобов'язання з оренди перед Landmark.

Велика площа магазину – понад 220 тис. квадратних футів (20 439 кв. м) – дозволить брендам пропонувати ширший асортимент товарів та більше приватних площ, які обслуговують найкращих клієнтів. Щоб звільнити місце, Hongkong Land переобладнає два нижні поверхи пари офісних будівель. Торкнуті орендарі офісів будуть переселені в портфель орендодавця до Центрального району.

Читайте також