Канадський фонд OMERS та DWS придбають італійську групу Grandi Stazioni Retail

Канадський фонд OMERS та DWS придбають італійську групу Grandi Stazioni Retail

OMERS Infrastructure та інфраструктурний інвестиційний фонд, керований та консультований DWS Group, купують 100% Grandi Stazioni Retail, яка управляє 14 залізничними станціями

Grandi Stazioni Retail управляє всіма комерційними та рекламними просторами на 14 найбільших залізничних станціях та вузлах високошвидкісної залізничної мережі Італії, які загалом приймають понад 800 млн відвідувань на рік. На станціях розташовано понад 800 комерційних об'єктів загальною площею близько 190 000 кв. м площі, що орендується, і понад 1800 медіаактивів.

Інвестиції стали першими в історії OMERS в Італії. DWS має великий послужний список у залізничному транспорті, включаючи інвестиції в Akiem, Streem та Corelink, а також в італійській інфраструктурі через інвестиції в Gruppo SAVE, Rimorchiatori Mediterranei та Ergéa.

Майкл Хілл, виконавчий віце-президент та глобальний керівник інфраструктури OMERS, сказав: «Ми раді співпрацювати з DWS у придбанні Grandi Stazioni Retail. Придбання повністю відповідає стратегії інфраструктури OMERS та стане чудовим доповненням до нашого першокласного портфеля інвестицій в інфраструктуру».

Аластер Холл, голова європейського підрозділу OMERS Infrastructure, сказав: «Ми раді придбати Grandi Stazioni Retail, що знаменує наш вихід на ринок Італії та ще більше розширює присутність OMERS у Європі. Інвестиції відкривають перед нами можливість розширити свою присутність у стійкому та динамічному європейському залізничному секторі. Ми надзвичайно вражені управлінською командою Grandi Stazioni Retail, її комерційною стратегією та успішним послужним списком зростання».

Очікується, що угоду буде завершено до кінця року за умови дотримання певних звичайних умов закриття та одержання схвалення регулюючих органів.

Читайте також