Кім Кардаш

Кім Кардаш'ян запускає інвесткомпанію SKKY Partners спільно з колишнім менеджером Carlyle

Нова компанія зірки реаліті-шоу інвестуватиме в бізнес у галузі споживчих товарів, готельний бізнес, предмети розкоші, цифрову комерцію та медіа

Улюблена американська зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян розширює свій бізнес. Так, вона запускає приватну інвестиційну компанію SKKY Partners спільно з колишнім головою Carlyle по роботі зі споживачами Джеєм Семмонсом, щоб інвестувати в бізнес у сфері споживчих товарів, готельного бізнесу, предметів розкоші, цифрової комерції та медіа. За даними The Wall Street Journal, SKKY отримає як контрольні, так і міноритарні пакети у цільових компаніях.

Семмонс, який залишив Carlyle цього літа, пропрацювавши 16 з лишком років у провідній приватній інвестиційній компанії, відомий своїми ставками на такі бренди, як Supreme та Beats by Dre. Давній друг Кардаш'ян, Семмонс, мабуть, звернувся до Кардаш'ян та її мами, Кріс Дженнер, з ідеєю розпочати бізнес. За повідомленням журналу, Дженнер приєднається до SKKY як партнер.

Джей Саммонс планує контролювати повсякденну діяльність фірми з Бостона, де він живе, а другий офіс SKKY перебуватиме у рідному місті Кардаш'ян, Лос-Анджелесі. Кардашян повідомила журналу, що фірма має намір зробити свої перші інвестиції до кінця 2022 року і планує найближчим часом звернутися до інституційних інвесторів для залучення капіталу. Ні Саммонс, ні Кардашян не поділилися подробицями про очікуваний розмір коштів, які вони сподіваються зібрати.

Читайте також