KKR та Hero Group інвестують $450 млн у зелений бізнес групи

KKR та Hero Group інвестують $450 млн у зелений бізнес групи

Hero Future Energies є провідним незалежним виробником електроенергії в Індії з диверсифікованим портфелем у 1,6 ГВт діючих сонячних та вітрових проектів

Глобальна інвестиційна компанія KKR та Hero Group інвестують $450 млн у Hero Future Energies.

Hero Future Energies - підрозділ Hero Group, заснований в 2012 році і займається відновлюваними джерелами енергії.

Інвестиції дозволять Hero Future Energies (HFE) продовжувати зростання та підтримувати свої зусилля щодо розширення потужностей та можливостей відновлюваних джерел енергії з використанням таких технологій, як сонячна енергія, вітер, акумуляторні батареї та екологічно чистий водень, а також вихід на нові ринки з часом.

За допомогою свого спектру рішень HFE також намагатиметься підтримувати компанії в їхніх зусиллях з обезуглерожування та переходу на стійкі джерела енергії для досягнення своїх цілей з нульовим рівнем викидів.

Хардік Шах, партнер KKR, сказав: «Ми розраховуємо на тісне співробітництво з управлінською командою HFE та існуючими інвесторами, включаючи Hero Group та IFC, щоб допомогти HFE досягти наступного етапу зростання та зробити свій внесок у зусилля з переходу на чисту енергію в Індії». KKR інвестує кошти з Азіатсько-Тихоокеанського інфраструктурного фонду.

Читайте також