KKR залучила $4,6 млрд для дебютного північноамериканського фонду угод на середньому ринку

KKR залучила $4,6 млрд для дебютного північноамериканського фонду угод на середньому ринку

Американська приватна інвесткомпанія KKR & Co залучила $4,6 млрд для свого дебютного фонду, орієнтованого на угоди середнього розміру в Північній Америці, незважаючи на складну ситуацію із ...

Компанія KKR, що базується в Нью-Йорку, під управлінням якої станом на кінець червня знаходилося $601 млрд активів, намагається залучити капітал у важкий період для великих компаній, які займаються викупом.

 «Ми знаходимося у справді складній ситуації зі збору коштів, але ми перевершили нашу мету і могли б зібрати набагато більше капіталу, ніж жорстка межа. Це справжнє підтвердження того, що ми вирізняємось», — сказав в інтерв'ю Піт Ставрос, глобальний керівник KKR з прямих інвестицій.

Очікується, що обсяги угод, підтриманих приватними інвестиціями, відновляться найближчим часом після того, як минулого тижня Федеральна резервна система знизила ставки за позиками у США.

Фонд Ascendant Fund, запущений у 2022 році і який є частиною американської платформи прямих інвестицій KKR, є її першим спеціалізованим фондом, орієнтованим виключно на угоди з компаніями середнього бізнесу у різних галузях, включаючи споживчі товари, фінансові послуги, охорону здоров'я, промисловість та засоби масової інформації програмне забезпечення.

Новий фонд, підписку на який було перевищено на момент його закриття, отримав підтримку від низки інвесторів, включаючи державні пенсійні фонди, сімейні офіси та страхові компанії. Ascendant Fund на даний момент уклав шість угод для компаній, включаючи постачальника програмного забезпечення Alchemer, мережу стоматологічних клінік 123Dentist та постачальника протипожежного обладнання Marmic Fire & Safety.

Останній крок KKR, яка традиційно фокусувалася на великих викупах, стався на тлі того, що приватні інвестиційні компанії все частіше шукають нових можливостей через уповільнення великих викупів із використанням позикових коштів.

Читайте також