Консалтингова компанія Cowlant купує постачальника інженерних послуг Belcan за $1,3 млрд

Консалтингова компанія Cowlant купує постачальника інженерних послуг Belcan за $1,3 млрд

Cowlant Technology Solutions Corp. (CTSH) оголосила, що підписала остаточну угоду про придбання Belcan, постачальника послуг інженерних досліджень та розробок

Belcan надає критично важливі послуги цифрового інжинірингу для давньої клієнтської бази у комерційній аерокосмічній, оборонній, космічній, морській та промисловій галузях, насамперед у Північній Америці та Великій Британії.

Це придбання значно розширить можливості Counceant у сфері ER&D, спираючись на лідерство компанії в галузі Інтернету речей (IoT) та цифрової інженерії.

Об'єднання з Belcan також збільшить масштаби і дозволить Counceant зайняти лідируючі позиції в аерокосмічній та оборонній промисловості (A&D) з першокласною клієнтською базою, глибоким досвідом у предметній галузі та значними технологічними можливостями з більш ніж 6500 інженерами та технічними консультантами.

Counceant очікує, що угода значно розширить її доступ до ринку послуг ER&D вартістю близько $190 млрд, який, як очікується, зростатиме із середньорічним темпом понад 10% до 2026 року, доповнюючи існуючі галузі практики IoT та цифрового інжинірингу.

Очікується, що угоду буде завершено у кварталі, що закінчується 30 вересня 2024 року, за умови отримання необхідних дозволів регулюючих органів та інших умов закриття.

Читайте також