Маркет-мейкер GTS купує підрозділ з торгівлі іноземною валютою у HC Tech

Маркет-мейкер GTS купує підрозділ з торгівлі іноземною валютою у HC Tech

Виробник електронних ринків GTS розширює свою присутність на валютному ринку за рахунок угоди з фірмою алгоритмічної торгівлі

GTS придбала валютні торгові активи HC Tech цього місяця. За словами джерел, у рамках угоди близько 50 співробітників HC Tech приєднаються до GTS, внаслідок чого штат нью-йоркської фірми збільшиться майже до 400 осіб. Вартість угоди не вдалося дізнатися.

Представники GTS та HC Technologies з Чикаго відмовилися від коментарів.

Угода розширює присутність GTS як маркет-мейкера, що здійснює угоди між покупцями та продавцями різних класів активів. Фірма пропонує торгівлю акціями, ф'ючерсами, опціонами, фіксованим доходом та біржовими фондами. Вона також працює на Нью-Йоркській фондовій біржі як призначений маркет-мейкер, де допомагає публічним компаніям встановлювати ціни відкриття та закриття, а також проводити первинні публічні розміщення акцій.

GTS робить ставку динаміку розвитку валютного ринку. На валютному ринку спостерігається значне зростання після вторгнення Росії в Україну, оскільки геополітична напруженість, зростання цін на сировинні товари та волатильність процентних ставок стимулюють обсяги торгів. Нещодавня війна в Ізраїлі тільки посилює глобальну невизначеність, оскільки трейдери прагнуть прорахувати нові або ризики, що насуваються.

HC Tech, яка має дочірній підрозділ прямих інвестицій, який продовжить працювати самостійно, спеціалізується на торгівлі іноземною валютою. За словами джерел, Кері Розенвальд, який керує підрозділом торгівлі на Форексі, приєднався до GTS разом з іншими, хто управляє торговим ринком HC Tech FX.

Читайте також