Медична компанія Genesis MedTech готує IPO у Гонконгу на суму до $500 млн

Медична компанія Genesis MedTech готує IPO у Гонконгу на суму до $500 млн

Виробник пристроїв залучив Citic, Goldman Sachs, Morgan Stanley до підготовки лістингу

За словами обізнаних джерел, Genesis MedTech Group, компанія з виробництва медичного обладнання, обрала консультантів для потенційного первинного публічного розміщення акцій у Гонконгу.

Сінгапурська фірма працює із Citic Securities Co. , Goldman Sachs Group Inc. та Morgan Stanley над пропонованим лістингом, який може відбутися вже наступного року.

Genesis може залучити до $500 млн у ході IPO, хоча сума може бути значно меншою залежно від ринкових умов.

За словами одного із джерел, компанія обмірковувала запуск першого продажу акцій цього року, але вирішила почекати. Згідно з даними, зібраними Bloomberg, цього року компанії азіатського фінансового центру залучили лише $2,9 млрд через IPO порівняно з $4,7 млрд роком раніше. В Індонезії, яка традиційно є менш активним ринком, ніж Гонконг із погляду обсягу IPO, цього року компанії залучили $2,92 млрд.

Згідно з прес-релізом компанії, в якому повідомляється про завершення збору коштів серії B в 2021 році, портфель продуктів Genesis, заснований в 2019 році, зосереджений на продуктах медичного обладнання недорогого сегмента, мультитерапевтичних пристроїв для ринків, що розвиваються.

Продукція компанії включає малоінвазивні хірургічні пристрої, судинно-нервові пристрої для профілактики, діагностики та лікування інсульту, а також інші пристрої для лікування серцево-судинних та периферичних судин.

Читайте також