Онлайн-брокер Webull вийде на Nasdaq в результаті угоди зі SPAC на суму $7,3 млрд

Онлайн-брокер Webull вийде на Nasdaq в результаті угоди зі SPAC на суму $7,3 млрд

Угода з SK Growth Opportunities знаменує собою рідкісне злиття на ринку бланкових чеків, що перебуває під тиском через побоювання з боку регулюючих органів та інвесторів

Онлайн-платформа Webull повідомила в середу, що погодилася розмістити свої акції на Nasdaq за допомогою злиття зі SPAC, яка оцінює об'єднану компанію у $7,3 млрд.

Компанії з придбання спеціального призначення (SPAC), також відомі як фірми-бланки, використовують капітал, отриманий в результаті первинного публічного розміщення акцій, для злиття з приватною компанією. Це дозволяє приватним фірмам обійти тривалий процес IPO для лістингу своїх акцій.

"Традиційний шлях IPO має безліч перешкод, з якими ми стикалися протягом багатьох років", - сказав президент групи Webull Ентоні Денье.

Webull пропонує торгівлю акціями, опціонами на акції та біржовими фондами без комісії. За словами Дєне, вона обслуговує більш досвідчену групу роздрібних інвесторів у порівнянні з деякими аналогами.

Webull була запущена в США у 2018 році і з того часу поширилася на Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Європу та Латинську Америку. Компанія заявила, що її нинішні акціонери, як очікується, збережуть свої частки в об'єднаній компанії після угоди.

Читайте також