Performance Food купує дистриб

Performance Food купує дистриб'ютора громадського харчування Cheney Bros за $2,1 млрд

Performance Food Group Company придбає приватного дистриб'ютора продуктів харчування Cheney Bros за $2,1 млрд готівкою, що посилить її присутність на південному сході США

Компанія Cheney, що базується у Флориді, належить родині Чейні та приватній інвестиційній компанії Clayton Dubilier & Rice (CD&R), має річний обсяг продажів понад $3 млрд.

Цей крок допоможе Performance Food розширити свою присутність у таких штатах, як Флорида, Джорджія, Північна Кароліна та Південна Кароліна.

Очікується, що угоду буде закрито у 2025 році. Очікується, що вона збільшить скоригований прибуток на акцію до кінця першого повного фінансового року.

Великі дистриб'ютори громадського харчування шукають можливості укладання угод, які дозволять їм збільшити свою частку ринку.

Компанія Performance Food, яка постачає свою продукцію в мережі ресторанів, школи та лікарні, погодилася у 2021 році купити аналогічний холдинг Core-Mark Holding за $2,5 млрд, включаючи заборгованість. У 2019 році вона придбала Reinhart Foodservice у рамках угоди вартістю $2 млрд.

Читайте також