Підрозділ Franklin Templeton закрив фонд на $2 млрд

Підрозділ Franklin Templeton закрив фонд на $2 млрд

Компанія з управління активами з фіксованим доходом Western Asset Management замінила топ-менеджера з інвестицій та закриває фонд вартістю $2 млрд

Майкла Б'юкенена було призначено директором з інвестицій з негайним набранням чинності, замінивши Кена Ліча, який перебуває у відпустці після того, як Комісія з цінних паперів і бірж США повідомила його про ймовірність пред'явлення йому цивільних позовів.

Після відходу Ліча компанія також закриє стратегічний фонд Macro Opportunities вартістю $2 млрд.

Компанія Western Asset Management заявила, що співпрацює з «паралельними урядовими розслідуваннями» після початку внутрішнього розслідування щодо минулих торгових розподілів з використанням казначейських деривативів на деяких рахунках Western Asset Management.

Акції Franklin Templeton впали більш ніж на 12% до $19,78, що стало найбільшим денним відсотковим падінням майже за чотири роки.

 "Ми впевнені, що лідерські якості Майка, його великий досвід і глибока відданість Western Asset забезпечать не тільки плавний перехід, а й те, що наші клієнти і наша команда будуть у надійних руках", - заявив президент і генеральний директор Western Asset Management Джим Хіршманн.

Читайте також