Постачальник бронетехніки для NASA та Держдепу США хоче відкрити завод в Україні

Постачальник бронетехніки для NASA та Держдепу США хоче відкрити завод в Україні

Канадська компанія Roshel Smart Armored Vehicles планує перенести частину виробництва в Україну

Генеральний директор канадської компанії з виробництва бронемашин Roshel Smart Armored Vehicles Роман Шимонов розповів про плани з відкриття виробництва на території України.

Він наголосив, що компанія знаходиться на завершальній стадії планування локалізації частини свого виробництва в Україні.

Згідно з інформацією на її сайті, компанія Roshel Smart Armored Vehicles є одним із найбільших виробників броньованої техніки для комерційних та урядових організацій у Північній Америці. Її штаб-квартира знаходиться у Бремптоні, Онтаріо, Канада.

Замовниками продукції Roshel є Міністерство внутрішньої безпеки США (DHS), Державний департамент США (DOS), NASA, Служба митної та прикордонної служби США (CBP), Національна оборона (Канада), GardaWorld, Brink's та інші.

За словами Шимонова, зараз в Україні працює кілька сервісних центрів з обслуговування бронемашин Roshel, які використовуються силами оборони,

Гендиректор Roshel заявив: "Війна, що триває, вимагає значної кількості транспортних засобів для забезпечення захисту та мобільності залучених сил. Ми прагнемо максимально задовольнити ці потреби, і наші темпи виробництва будуть відповідати контрактам і підтримці, яку ми отримуємо від країн-донорів та українського уряду".

Передбачається, що майбутній завод в Україні буде завантажений замовленнями від країн-донорів, зокрема США, які обрали Roshel єдиним постачальником бронемашин MRAP до України.

Читайте також