Robinhood планує викупити акції на суму до $1 млрд

Robinhood планує викупити акції на суму до $1 млрд

Акції Robinhood Markets Inc. підскочили після того, як роздрібна брокерська компанія оголосила про план викупу власних акцій на суму $1 млрд

Robinhood очікує, що програма зворотного викупу розпочнеться у третьому кварталі та триватиме протягом двох-трьох років, йдеться у заяві компанії у вівторок. Акції Robinhood підскочили на 7,4% наприкінці торгів у Нью-Йорку після того, як компанія заявила, що її рада директорів затвердила план зворотного викупу.

Robinhood анонсувала програму, оскільки її "бізнес і грошовий потік продовжують зростати", - повідомив у своєму блозі фінансовий директор Джейсон Уорнік.

Robinhood прагне розширити свої пропозиції за межі роздрібних брокерських послуг та торгівлі без комісій, які зробили ім'я компанії загальним. На початку минулого року компанія з Менло-Парку, штат Каліфорнія, оголосила про випуск пенсійного продукту, а в березні виклала план випуску кредитних карток для споживачів у США, оскільки вона прагне стати ширшою компанією, що надає фінансові послуги.

Читайте також