Roche продає єврооблігації як мінімум на €1 млрд у рамках фінансування угоди з Telavant

Roche продає єврооблігації як мінімум на €1 млрд у рамках фінансування угоди з Telavant

Roche Holding AG пропонує нові облігації, номіновані у євро, оскільки вона прагне залучити більше коштів для придбання Telavant Holdings Inc за $7,1 млрд

Європейський фінансовий підрозділ швейцарського фармацевтичного гіганта продає як мінімум €1 млрд у вигляді двох облігацій з терміном погашення через 4 та 13 років, повідомила людина, знайома з цим питанням. Початкові обговорення цін становлять близько 45 базисних пунктів та 80 базисних пунктів порівняно із середнім обміном відповідно.

Облігації будуть використовуватися для злиття та поглинання, а також для загальних корпоративних цілей, таких як рефінансування регулярних термінів погашення боргу, виплата дивідендів та потенційне дострокове погашення.

У жовтні компанія Roche погодилася купити Telavant, розробника перспективної терапії для лікування запальних захворювань кишечника. Швейцарська фірма, яка прагне зміцнити свій портфель експериментальних ліків, заявила, що викуп фінансуватиметься за рахунок боргу.

На початку цього місяця виробник ліків залучив $5,5 млрд у рамках угоди, що складається із п'яти частин. Він продав облігації зі строком погашення від трьох до 10 років і залучив до операції замовлення інвесторів на суму $12 млрд.

Читайте також