Сім

Сім'я мільярдерів із Гонконгу викуповує акції девелопера NWS Holdings за $4,6 млрд

Chow Tai Fook Enterprises зробила пропозицію про викуп акцій девелоперської компанії NWS Holdings Ltd. на загальну суму 35,8 млрд. гонконгських доларів ($4,6 млрд.)

Компанія Chow Tai Fook Enterprises, що належить гонконзькій сім'ї мільярдерів Чен, зробила пропозицію про викуп всіх акцій девелоперської компанії NWS Holdings Ltd, що ще не належать їй на загальну суму 35,8 млрд. гонконгських доларів ($4,6 млрд.).

Chow Tai Fook готова заплатити 9,15 гонконгського долара за акцію NWS, що становить премію 14,5% до ціни на закриття торгів у понеділок.

Як пише South China Morning Post, угода по суті є перерозподілом сімейних активів з метою знизити боргове навантаження на будівельну компанію New World Development Co. Вона також належить сім'ї Чен і володіє близько 60% акцій NWS Holdings, завдяки чому зможе отримати від угоди близько 21,8 млрд. гонконгських доларів.

New World Development вважається одним із найбільш закредитованих серед провідних девелоперів Гонконгу, із співвідношенням позикового капіталу до власного в районі 47%. Після операції показник знизиться до 42%.

Читайте також