Стартап у сфері кібербезпеки Eclypsium українця Юрія Булигіна залучив $25 млн

Стартап у сфері кібербезпеки Eclypsium українця Юрія Булигіна залучив $25 млн

Раунд очолив Ten Eleven Ventures за участю Open Innovation Fund та J Venture

Стартап у сфері кібербезпеки Eclypsium, заснований уродженцем України Юрієм Булигіним, який багато років тому переїхав до США, закрив новий раунд інвестицій обсягом $25 млн.

Булигін має великий досвід у сфері кібербезпеки – він більше 10 років працював в Intel у департаментах, що відповідають за безпеку.

Стартап Eclypsium було запущено у 2017 році. Серед перших інвесторів стартапу – імениті фонди Andreessen Horowitz та Madrona, які стали лід-інвесторами Seed та A-раундів.

За 5 років існування стартап підняв близько $50 млн.

У Eclypsium не повідомляють кількість своїх клієнтів, обсяг продажу та оцінку бізнесу.

Як зазначили у стартапі, залучені кошти Eclypsium планується витратити на збільшення команди до більш ніж сотні людей до кінця року, а також нарощування продажів та покращення своїх продуктів.

Eclypsium є хмарною платформою, що забезпечує захист від атак на рівні апаратного та програмного забезпечення. Основні клієнти – приватний та державний сектори.

Серед перших інвесторів Eclypsium — відомий український інвестор, який теж багато років живе в США, Нік Білогірський. Він інвестував у Eclypsium ще на етапі Seed-Раунду у 2017 році.

Читайте також