T-Mobile купує власника бюджетного оператора Mint Mobile за $1,35 млрд

T-Mobile купує власника бюджетного оператора Mint Mobile за $1,35 млрд

Йдеться про компанію Ka'ena Corp, якій належить мобільний оператор, чиїм співвласником є актор Райан Рейнольдс

T-Mobile US Inc заявила, що купить Ka'ena Corp, власника постачальника бюджетних послуг Mint Mobile, який підтримує Райан Рейнольдс, оскільки оператор зв'язку сподівається зберегти зростання в конкурентному середовищі.

Угода дозволить T-Mobile отримати більшу частку клієнтської бази з оплатою за фактом використання.

Це також стане стимулом для бізнесу T-Mobile у той час, коли рекламні акції конкурентів Verizon та AT&T призвели до збільшення відтоку її абонентів.

Угода складається з 39% коштів та 61% акцій, при цьому остаточна ціна покупки визначатиметься результатами діяльності Ka'ena у певні періоди до та після закриття угоди, яка очікується наприкінці цього року.

"У довгостроковій перспективі ми також виграємо від застосування маркетингової формули, якій Mint прославився в багатьох підрозділах T-Mobile", - сказав Майк Зіверт, головний виконавчий директор T-Mobile.

Mint відомий своєю маркетинговою тактикою, у якій часто фігурує співвласник Рейнольдс. На початку пандемії 2020 року зірка «Дедпула» залишив користувачам голосове повідомлення, що інформує їх про те, що компанія надала їм необмежені безкоштовні дані.

Читайте також